Kære alle,

Godt nytår! Jeg håber I har det godt allesammen.

2020 er afsluttet, men Corona, og de udfordringer vi står i, blev desværre ikke afsluttet med det forgangne år.

Vi åbner året med nye restriktioner for samfundet, og det får desværre også betydning for gudstjenestelivet i de første uger af året.

Med de nuværende meldinger fra Sundhedsstyrelsen og regeringen, kan vi lige nu ikke afholde fysiske gudstjenester i Broen. Det er blandt andet det øgede afstandskrav, stigningen i risikoniveau, de nye anbefalinger om socialt samvær, begrænsningen i gudstjenestens længde samt et nyt loft for, hvor mange der reelt kan deltage i gudstjenesten der gør, at vi træffer den beslutning.

Så snart vi igen finder det muligt, vil vi naturligvis igen afholde gudstjenester på Olgas Vej, men i de kommende uger har vi valgt at gå online og streame gudstjenesterne. Der kommer mere information ud om det praktiske – hvor du finder gudstjenesten mv. – sidst på ugen. Hold øje med både nyhedsbrev, Facebook eller på www.frimenighedenbroen.dk.

Det er på alle måder ærgerligt og trist at stå i den situation igen, og vi længes meget efter rigtigt fællesskab, men vi har samtidig håb for, at dette ikke bliver ved, og at vi engang igen snart kan afholde gudstjenester helt uden restriktioner, og det glæder vi os til!

Der arbejdes stadig i Kirkeministeriet med alle detaljerne omkring gudstjenestelivet i den kommende tid, så der er endnu mange ting, der er uvist omkring de øvrige kirkelige handlinger, men vi holder os så opdateret som vi kan, og vi vil selvfølgelig fortsat løbende sende relevante informationer ud til jer.

Hvis man har behov for en samtale, skriftemål, hjemmebesøg eller sjælesorg med en præst, er dette naturligvis fortsat muligt. Jeg kan kontaktes på 53821945, eller du kan skrive til mig på peter@frimenighedenbroen.dk

På vegne af menighedsrådet og præsterne,

- Peter