PÅSKEgudstjenesterne 2021

Velkommen til Påskegudstjenester og påskevandringer i Broen. Af hensyn til sygdom og forsigtighed, har vi måttet foretage visse ændringer.

Langfredag

Her afholder vi en kort liturgisk online-gudstjeneste kl. 10.30.

Du finder gudstjenesten her.

Det er Brian, der er præst.

Påskedag

Her afholder vi to korte fysiske gudstjenester på Olgas Vej 14.
En fra klokken 10.00-10.30
og en fra klokken 11.00-11.30

Påskedag er en af de allerstørste festdage i kirken! Vi har kun 30 minutter, men vi skal nå at nyde et par rigtig gode sange, og vi skal se på det med, at Påskens budskab kan være ligesom et æg, der udruges: vi ved sådan set godt, at der kommer liv ud af det æg en dag, men lige nu ser det dødt ud. Og det føles mest som en sten. Hvordan "får vi hul" på Påskens vidunderlige budskab?

Sprint prædiker over Markusevangeliet kap. 16,1-8, og Aleksander er lovsangsleder. Velkommen – husk at tilmelde dig. Det gør du her.

NB: den første gudstjeneste kl. 10.00 streames også ud på YouTube. Se gudstjenesten her.

Vandringer og pilgrimsgudstjeneste

Påskedag afholder Brian en Påskevandring fra kl. 13.30-16.00

Påskevandringen ledes af forkynder Brian Madsen og leder os igennem Påskens begivenheder ved hjælp af tekster fra Bibelen, bønner og påskens salmer, nyere som ældre.
Vandringen er på 6 km og går fra Missionshuset til Himmelpind og retur igen. De første 1½ km. er meget kuperet, derfor er det muligt at støde til vandringen ved Ledavej 10.

Vi parkerer under skyldig hensyntagen til dem, der bor på vejen. Du sørger selv for vand og evt. forplejning.

Påskevandringen arrangeres sammen med Vejle Indre Mission.

Pilgrimsgudstjeneste 2. Påskedag

Pilgrimsgudstjenesten foregår fra 10.30-13.00 og ledes af frimenighedspræst Brian Madsen og er en vandring fra Missionshuset til Himmelpind og retur igen. Gudstjenesten har fem stationer undervejs, som hver knytter sig til de enkelte helligdage i Påsken.

Vi skal dele Påskens budskab, bede sammen og synge mange af de centrale påskesalmer. Hvis vejret tillader det, fejrer vi nadver i det fri.

Vandringen er på 6 km. De første 1½ km. er meget kuperet, derfor er det muligt at støde til vandring ved Ledavej 10, hvor den første station er.

Vi parkerer under skyldig hensyntagen til de, som bor på vejen.

Glædelig Påske!