Vigtig information om håndteringen af Coronasituationen

GUDSTJENESTER I BERO

Som en konsekvens af regeringens restriktioner og anvisninger i forhold til Corona-virus, har vi valgt at sætte alle kommende gudstjenester og samlinger i bero i både Frimenigheden Broen og Revel. Det gælder som minimum indtil 2. Påskedag, 13. april. 

SØNDAGSFEJRINGER

Vi opfordrer til, at man udnytter tiden til at lave gudstjenestefejringer i hjemmene. Der ligger vejledninger i, hvordan man kan bygge en sådan fejring op – du kan finde dem her. Sammen med vejledningerne, vil der ligge en prædiken til søndagens tekst klar på hjemmesiden og på podcast. Prædikenen bliver tilgængelig om søndagen klokken 9.00. 

Fra søndag d. 29. vil der også ligge en online-søndagsfejring klar på Youtube. Den bliver tilgængelig om søndagen klokken 9.00

Revel livestreamer også deres gudstjenester. De afholdes til sædvanlig tid, klokken 19.00. Næste gudstjeneste er nu på søndag. Find dem på deres Facebook-side.

GENERALFORSAMLING

Efter gudstjenesten d. 22. marts var der også berammet en generalforsamling i menigheden. Den er samme årsager, også blevet udskudt.

Dette er reelt set i modstrid med vores vedtægter, men vi tænker, at vi står i en så ekstaordinær situation, at vi ikke har andet valg. Såfremt det giver anledning til protester, hører vi gerne fra jer. En ny dato for generalforsamling kan desværre vi på nuværende tidspunkt ikke oplyse om. 

Hvis man har brug for at tale med en præst, er man selvfølgelig som altid velkommen til at henvende sig. 

 

De bedste hilsner, 

 

Menighedsrådet og præsteteamet. 

Frimenigheden
   Broen

Vejle Missionshus

Olgas Vej 14-18, 7100 Vejle

  • White Facebook Icon

© 2019 Frimenigheden Broen

Vi er en del af:

Vi er tilknyttet:

Indre-Mission-logo-hvid.png