Lidt om gudstjenesten søndag d. 8. august

VELKOMMEN TIL GUDSTJENESTE PÅ SØNDAG

Velkommen til gudstjeneste på søndag og til en ny sæson i Broen.Vi skal synge, fejre både dåb og nadver, vi skal være sammen om Guds ord og bare nyde fællesskabet med hinanden.

Vi glæder os så meget til at komme i gang igen!

Der er to børnekirkespor på søndag: et for de små og helt op til 2. klasse, og et for juniorer, fra 3. klasse og op.

FROKOST EFTER GUDSTJENESTEN

Efter gudstjenesten søndag d. 8. august er der mulighed for at blive, få sig en snak og en lækker bid mad. Vi har nemlig fået lov til at gøre brug af en vaskeægte pølsevogn, som kommer med mad til alle, der deltager, og det er vi ret begejstrede for.

Der bliver serveret både pølser med brød og franske hotdogs. Maden koster ingenting – den har vi venligt fået sponsoreret – men de drikkevarer man kan nyde til maden koster 5 kr. pr. stk.

Det er KFUMs soldatermission, der kommer med pølsevognen, så man er velkommen til at støtte dem.

PRAKTISKE FORHOLD TIL GUDSTJENESTEN

Hele landet går heldigvis mere og mere mod normale tilstande igen, og det glæder vi os over.

Kirkeministeriets opdaterede anbefalinger til kirkerne lader desværre vente lidt på sig, men vi mener det nu er fuldt forsvarligt at rykke lidt tættere sammen igen i kirken og også begynde at fejre nadver på mere normal vis igen.

Smittetrykket er stabilt, flere og flere bliver vaccineret og vi har rådført os med sundhedsfagligt personale om det, og der er sagt god for, at mindske afstanden en smule mellem stolerækkerne.

Hvad det konkret betyder, når vi færdes i kirken, vil I selvfølgelig kunne se på infoskærmene til gudstjenesten.Vi glæder os til at se jer på søndag