Seneste nyt vedrørende regeringens coronatiltag

Kære menighed

Corona har desværre igen fået for godt fat i den danske befolkning – og regeringen strammer op. Forsamlingsforbuddet sættes til 50 for hele landet indtil videre.

Frimenigheden Broen (ligesom folkekirker og andre trossamfund) er ikke omfattet af forsamlingsforbuddet, men er omfattet af en del andre regler. For eksempel, at der skal være to meter mellem hver gudstjenestedeltager (som ikke indgår i samme husstand), når man synger. Vi vil fortsat overholde alle regler – og vi vil fortsat frimodigt invitere til gudstjeneste. Vi gør rigtig meget for at passe godt på alle, og vi skal også passe på hinanden. Det betyder også, at man isolerer sig såfremt man har symptomer.

Men vi skal være mere forsigtige. Blandt andet spritter vi nu også af efter gudstjenesterne, og vi aflyser kirkekaffen indtil videre. Man er velkommen til at blive efter gudstjenesten og hyggesnakke, idet vi alle iagttager de regler, der gælder og holder afstand.

Børnekirkerne fortsætter, idet vi vurderer, at der er fint styr på børnene i de enkelte grupper – og at det er mere sikkert for børnene end situationen, hvor de mere frit "mingler" mellem hinanden.

Venlig hilsen,

Menighedsrådet og præsterne