Seneste nyt vedrørende regeringens coronatiltag

Kære menighed

​​Smittetrykket er desværre stadig meget højt i Danmark.

”De facto” nedlukningen af kirkerne siden lige før jul gælder til og med den 3. januar – men der er risiko for, at nogle af restriktionerne fortsætter efter denne dato.

Vi tager løbende bestik af situationen og forsøger at afbalancere hensynet til folkesundheden med hensynet til, at vi er en gudstjenestefejrende menighed, der har så meget brug for at hente trøst og styrke i gudstjenesten og støtte hinanden.

Med hensyn til årets første gudstjeneste, søndag d. 3. januar, så vil Brian Madsen afholde en online ”mini” gudstjeneste med tekstlæsning, prædiken, velsignelse og bøn for det nye år. Den vil være tilgængelig søndag formiddag.

Med hensyn til de næste gudstjenester i januar, forventer vi at høre mere fra myndighederne og kirkeministeriet mandag d. 4. januar, og herefter melder vi ud så hurtigt som muligt, hvad vores muligheder er

Vi ser ind i et nyt år og håber meget snart, vi kan være fysisk sammen igen!

Med venlig hilsen,

Menighedsrådet og præsterne.