Gudstjenester og søndagsfejringer i juli

JULI MÅNED
I juli vil der måneden igennem være forskellige tilbud om søndagen.

Søndag d. 12. juli er der ingen gudstjeneste på Olgas Vej, men til gengæld bliver der lagt en prædiken op som podcast og på hjemmesiden kl. 9.00, og vi opfordrer til at man holder søndagsfejring i hjemmene. Du finder vejledningen til søndagsfejring her.

Søndag d. 19. juli kl. 10.30 er der igen gudstjeneste på Olgas Vej 14. Sprint er præst og Poul leder lovsang.

Til gudstjenesten er der ingen tilmelding, og der er et minimum af både frivillige og stab til afviklingen af gudstjenesten. For at sikre, at vi holder den korrekte afstand til hinanden, bliver der markeret, hvilke stole, man må sidde på. Kom i god tid og find en plads. Der er lagt papir på nogle af stolene – disse viser den række, man må sidde på, men selve de stole, hvor der er papir, er ikke i brug.

Søndag d. 26. juli kl. 10.00 er der mulighed for at deltage i en pilgrimsvandring sammen med Brian.
Pilgrimsvandringen begynder på Olgas Vej 14, og slutter samme sted to timer senere. Vi fejrer nadver med hinanden, når vi kommer tilbage.
Du melder dig til pilgrimsvandringen ved at skrive til brian@frimenighedenbroen.dk

Vi begynder efterårssæsonen i Broen d. 9. august kl. 10.30 med gudstjeneste på Olgas Vej 14.

Se videoen og hør brian fortælle, hvad pilgrimsvandringen kommer til at indeholde

Broen på Mørkholt

I Broen har vi i en del år taget på Hjallerup Bibelcamping og boet sammen der i uge 31. I år er det aflyst, men vi vil rigtig gerne mødes alligevel og være sammen, og det har vi mulighed for at gøre på Mørkholt Strand Camping.

I stedet for Hjallerup-modellen, giver det i år mening, at man kan være med på forskellige niveauer, afhængigt af hvad man har tid og lyst til og hvad man har mod på.

Derfor:

• Hvis du gerne vil have hele pakken med camping hele ugen, så har vi fået lov til at booke en hel gade på Mørkholt, så vi kan ligge sammen.

• Hvis du gerne vil have en enkelt overnatning eller flere dage kan du også det. Det er nemlig ikke så langt fra Vejle.

• Hvis du bare gerne vil komme og være med en enkelt dag, eller flere dage uden at have en plads så er du også meget velkommen til det.

HBC-online

Hjallerup Bibelcamping er aflyst rent fysisk, men vil hver dag online sende både en kort formiddagsbibeltime, som man efterfølgende kan få snakke sammen ud fra, og et kort aftenmøde. Begge dele vil vi følge hver dag i vores fællestelt. Se mere på hbconline.dk

Fællestelt

Vi stiller et stort fællestelt op, så vi der kan være sammen til aktiviteter, måltider og livestream fra Hjallerup Bibelcamping.

Program

Udover at vi vil følge onlineindholdet som Hjallerup Bibelcamping laver så vil udvalget også strikke et program sammen med aktiviter for alle, og for alle aldre.

Kom gerne med forslag til hvad vi skal lave ved at sende en mail til aleksander@frimenighedenbroen.dk.

Doodle

For at I kan se, hvor mange dejlige mennesker der kommer, og for at vi bedre kan arrangere aktiviteter de forskellige dage har vi lavet en doodle som vi meget gerne vil have I melder jer til på. Det er ikke bindende, men det skulle gerne give en god indikator.

Link til doodle finder du her: https://doodle.com/poll/gfyzz767nf35vmta

Så selv om du/I er booket ind som camping-enhed, vil vi bede dig/jer om også at skrive det på denne doodle.

Har man skrevet sig på en dag eller to, og måske gerne vil komme mere end det, så dukker man selvfølgelig bare op! Alle er meget velkomne, og desto flere vi er desto bedre!

Tilmelding (Plads)

En plads til campingvogn/telt skal bookes ved at ringe til Mørkholt Strand Camping – det duer ikke at booke ind via hjemmesiden, for der er vores gade markeres som optaget. Du skal bare sige, at du skal have en plads hos Broen.

Tilmelding (Måltider)

De forskellige dage vil der være “Værter” som vil arrangere måltiderne. Det vil være forskelligt om der de forskelige dage vil blive bestilt mad udefra, om vi laver noget sammen eller om man spiser sammen med en mindre gruppe.

Listen med hvem man skal kontakte for at tilmelde sig til måltider de forskellige dage vil blive sendt ud i uge 29.

Vi glæder os til at være sammen med jer i uge 31 på Mørkholt