STØT BROEN

Den største del af vores arbejde finanseres igennem gaver. Det giver os bla. mulighed for at have en præst ansat og gode rammer for gudstjenesterne. Vi er glade for hver eneste gave vi modtager. Alle gaver er fradragsberettigede, hvis vi har dit cpr. nr. Du kan se nedenfor, hvordan du kan støtte os med din gave.

Sådan giver du en gave

Mobilepay / konto

Overfør din gave via MobilePay til nr. 900721 eller til vores kontonr. 1551-11162010.

Indsamling

Vi samler ind, hver gang vi har gudstjeneste. Halvdelen af pengene går til Broens arbejde og den anden halvdel til et andet formål.

Gavebrev

Ved et gavebrev lover du at give et fast beløb eller en del af din løn til Broen i 10 år. Du kan også lave en gaveaftale på en kortere periode.

Kontakt vores kasserer for at høre mere.

kasserer

Har du spørgsmål til hvordan du støtter Broen økonomisk, er du altid velkommen til at sende en mail til vores kasserer.