Gudstjenestemarkeringer i Frimenigheden Broen

Hele Danmark står fortsat i en meget særlig og vanskelig situation. Alt er stadig lukket ned – som minimum indtil 2. Påskedag, d. 13. april. Det er fortsat forbudt at afholde eller deltage i arrangementer, begivenheder, aktiviteter eller lignende, hvor flere end 10 personer er samlet.

Vi opfordrer til, at man følger myndighedernes anvisninger og påbud og så vidt overhovedet muligt bliver hjemme!

Vores gudstjenester ser naturligvis også anderledes ud i denne tid. Vi udvikler løbende på formaterne, så vi rammer så bredt som muligt.

FORTSÆT I SAMME SPOR

Der er selvfølgelig fortsat mulighed for at lave søndagsfejringer i hjemmet – enten for sig selv, eller med sin familie. Næste søndags prædiken vil være tilgængelig på hjemmesiden og på podcast d. 5. april klokken 9.00.

ONLINE

På søndag indleder vi Påskeugen med en online familiefejring af Palmesøndag.

Vi har sammensat en fejring med sange, bøn, bibelfortælling med Duplo figurer, kreativ opgave, en kort voksenprædiken samt mulighed for downloads af tegninger og opgaver til børn i alle aldre. Glædelig Palmesøndag!

REVEL

Revel livestreamer også deres gudstjeneste via Facebook. Gudstjenesterne for de sidste tre uger er også tilgængelige.

ONLINE JUNIORKIRKE

Påskedag, søndag d. 12. april er der også online juniorkirke på Zoom. Klik dig videre ind på linket.

Vi ønsker jer en velsignet tid med Gud og hinanden!

SØNDAGSFEJRING FOR VOKSNE

SØNDAGSFEJRING FOR BØRNEFAMILIER