top of page
Blue Pool Party Waves Facebook Event Cover-8.jpg

Vi tror på SuperOnsdag fordi vi tror på at sammenhængskraften og fællesskabet har brug for at vi mødes på tværs af vores fællesskaber og på tværs af generationer. Så vi ser hinanden, lærer af hinanden, møder Gud igennem hinanden og ser at Guds familie er stor og mangfoldig. 👫

 

Så: Visionen for SuperOnsdag er at skabe et attraktivt fællesskab som er for hele huset.
Hvis det skal lykkes så kalder det på at vi hver især, når vi træder ind ad døren, er villige til at efterlade noget af os selv i døren for fælleskabets skyld. SuperOnsdag kan og skal ikke være det sted hvor vi hver især kommer og får vores egne præferencer opfyldt. Det har vi de andre fællesskaber til. 

 

Til gengæld så er SuperOnsdag hele husets fællesskabet og det er dynamisk. Det betyder at vi vil elske hvis du gerne vil starte noget nyt op. Hvis du synes der er noget der mangler, er vigtigt eller spændende, så gør det og vi vil bakke det 100% op. Og, deltagerne er der måske allerede. Det kunne være lektiecafé for områdets børn, filmklub, bibelstudie, walk n’ talk, gospelkor eller noget helt andet. 

Det betyder også at vi ikke er bange for at lukke ting ned hvis ikke der er opbakning eller ressoucer til det og sådan må det være. På onsdag har vi fx. Skåret lidt ned på aktiviteterne, men oplever vi at du eller I byder jeg til med hjælp og idéer så er SuperOnsdag lige netop skræddersyet til at nye initiativer kan vokse frem. På den måde er SuperOnsdag dit og vores fordi både er for jer, men også laves af jer.

 

SuperOnsdag bliver ved med at være SuperOnsdag. Det gør det fordi vi gerne vil at det skal være et sted hvor der er plads til at nye ting kan vokse frem. 🌱

 

SuperOnsdag er til alle, men ikke nødvendigvis for alle. Vi forstår at SuperOnsdag kan opleves kaotisk, højlydt og forvirrende. Ja, sådan er det vist bare, og hvis du ikke kan være i den ramme så skal du kun møde forståelse. Vi arbejder dog på at lave “Åben himmel” som lige netop er for dig som har brug for roen og freden frem for det sprudlende og noget livlige fællesskab. Det kommer der mere info om i det nye år. 

Se også vores Facebookside her

bottom of page