top of page

Vi åbner igen

Kære menighed!
 

Vi har glædet os rigtig meget til igen at kunne åbne op, så vi igen kan mødes i kirken og fejre gudstjenester på normal vis i menighedens fællesskab.

Fra på søndag tager vi et stort skridt i den retning igen. Retningslinjerne er nemlig blevet ændret tilbage til det stadie, de var på i efteråret. Det vil sige, at der ikke længere er tidsbegrænsning på gudstjenesterne, der er ingen begrænsninger i forhold til menighedens fællessang og så er både areal- og afstandskravet også blevet lempet.

Det vil sige, at vi fra og med på søndag igen slår dørene op til en lidt større gudstjeneste, hvor vi både kan nyde at synge lovsang, fejre nadver og alt det andet, vi plejer at være sammen om.

Vi har plads til ca. 100 deltagere, og vi glæder os SÅ meget til at fejre gudstjeneste sammen med dig –  velkommen!

Da vi stadig ikke kan åbne fuldt op og udfylde alle pladser i kirken, er det stadig en god idé at melde sig til gudstjenesten. Det gør man her.

Du er også velkommen til at komme, selvom du ikke har meldt sig til, men gør du det, kan du ikke være helt sikker på at få en plads.

Der er ikke noget særskilt program, eller børnekirke for børnene i kirken på søndag. Under prædikenen vil der være tegninger og opgaver, men der er også en kort børnegudstjeneste på YouTube, som I kan se, når det passer ind i familiens kalender. Find den her.

Hvis du, af den ene eller anden årsag, er forhindret i at være med til gudstjenesten, kan du også følge med hjemme fra stuen. Vi livestreamer nemlig også gudstjenesten på YouTube, Se med her fra kl. 10.30.

––––––––––––––––––––––––––
NB: Hvis man deltager i gudstjenesten på Olgas Vej, gælder de samme retningslinjer som så mange andre steder med offentlig adgang. Man skal stadig være opmærksom på at holde afstand, spritte af og benytte mundbind, når man færdes rundt i huset.

bottom of page