Seneste nyheds-

brev

Nyt fra menighedsrådet,

Kære menighed!

Vi har netop afsluttet årets generalforsamling. 61 medlemmer deltog i det virtuelle møde, hvor beretningerne og regnskab/budget blev godkendt. Leif Kruse og Thomas Graversen blev valgt ind i menighedsrådet og Dorte Bladt fortsætter som suppleant. For jer, der ikke kunne være med ligger materialet til generalforsamlingen online tilgængeligt på Broens hjemmeside.

Efter generalforsamlingen mødtes det nye menighedsråd sammen med præsterne, Aleksander Asmussen samt Torben Jensen for at drøfte påskens gudstjenester set i lyset af den forskrækkelse, som vi alle har fået efter corona udbruddet sidste søndag.  Vi har fået en påmindelse om, at selv om alle forskrifter forsøges overholdt, så kan smitten hurtig spredes.

Vi aftalte, at teamlederne for lovsang og teknik mødes med Peter Jerup-Thise og menighedsrådet snarest muligt for at fastlægge rammer for, hvordan vi fremadrettet kan afholde fysiske gudstjenester med maksimal tryghed for de medvirkende og menigheden. Efter mødet vil retningslinjerne blive delt med tjenesteteams samt menigheden.

Med hensyn til påskens gudstjenester, må vi af hensyn til sygdom og forsigtighed foretage visse ændringer:

Gudstjenesten i morgen (Palmesøndag)

bliver via Zoom (fra Sprints stue), og der er online kirkekaffe efterfølgende. Vi begynder klokken 10.30. Du finder gudstjenesten her:

Møde ID: 910 4751 4287
Kode: 142347

Langfredag

Online liturgisk gudstjeneste v/ Brian Madsen. Link til gudstjenesten finder man på hjemmesiden – kommer i starten af den kommende uge.

Påskedag

2 fysiske gudstjenester v/ Sprint. Kl. 10 og 11 med tilmelding.

Påskevandring v/ Brian Madsen Kl .13.30-16.00 – mere information kommer i starten af den kommende uge.

Online gudstjeneste om aftenen fra Børkop Højskole v/ Michael Nygaard (hvis Michael bliver rask inden)

2. Påskedag

Udendørs pilgrimsvandring v/ Brian Madsen – mere information kommer ud i starten af den kommende uge.

Sådan ser planen ud lige nu, men den kan godt ændre sig efter mødet mellem teamlederne, Peter og menighedsrådet.

Hold jer opdateret på hjemmesiden/Facebook om tider og eventuelle ændringer.

Med ønsket om en GLÆDELIG PÅSKE,

- Menighedsrådet